skip to Main Content
0416 - 273364
info@piant.nl

Lasersnijden papier

Met lasersnijden in papier maken we de mooiste creaties mogelijk. Piant B.V. in Waalwijk helpt u dan ook graag om uw design te verwezenlijken. We kunnen uw ontwerp lasersnijden in papier, maar ook in kunststof of hout. We kunnen uw ontwerp ook laten laserstansen. Uiteraard geven we advies over welke methode het beste resultaat geeft voor uw product.

Op de tiende millimeter nauwkeurig met lasersnijden in papier

Piant voert het meest minutieuze werk voor u uit. Lasersnijden is met veel materiaalsoorten mogelijk. Denk aan kunststof zoals acrylaat, hout, polystyreen, HDPE en POM. Dankzij een laserstraal kunnen we heel precies elke vorm uit elk materiaal voor u snijden. De mogelijkheden van het lasersnijden in papier zijn eindeloos. We staan voor topkwaliteit en zorgen dat uw ontwerp tot op de tiende millimeter nauwkeurig gesneden is.

Kwaliteit en maatwerk

Bij Piant kunt u vertrouwen op jarenlange ervaring op het gebied van lasersnijden in papier. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken, zodat u zeker weet dat u altijd de beste kwaliteit in de handen heeft. Lasersnijden heeft als grote voordeel dat we uw ontwerp volledig op maat kunnen maken. De vorm, het materiaal, de dikte van het materiaal en zelfs de oplage. U kunt elke gewenste vorm laten uitsnijden. Door onze geavanceerde lasermachines kunnen we zelfs kleine oplages betaalbaar aanbieden. Piant denkt met u mee over de beste oplossing tegen de meest voordelige prijs. Daarnaast leveren we snel, werken we accuraat en kunt u een professionele service verwachten.

Wat is er nog meer mogelijk?

Waar kunt u nog meer voor bij Piant terecht? Nou bijvoorbeeld voor het lasersnijden van plastic, het lasersnijden van hout of het lasersnijden van papier. Maar we doen meer. Zo zijn we gespecialiseerd in de grafische afwerking van drukwerk. We kunnen verder nog: laserstansen, perforeren, schuim snijden, slitten en stansen. Andere diensten die we aanbieden, zijn: foam snijdenpapier stansenstanzenleer stansen of leer snijdenplexiglas snijden of schuimrubber snijden.

Wij helpen u graag met uw project

Wilt u meer weten over lasersnijden? Wij informeren u dan graag verder. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor een offerte, advies of gewoon meer informatie. Wilt u liever alles online regelen? Dat kan ook door ons online offerteformulier in te vullen. Neem vrijblijvend contact door te bellen naar 0416-27 33 64.

Wil je meer weten over lasersnijden in papier?

×Close search
Zoeken