skip to Main Content
0416 - 273364
info@piant.nl

Stansen

Snel en betaalbaar stansen

U wilt uw ontwerp nauwkeurig laten stansen? Snel en tegen een betaalbare prijs? Dan bent u bij Piant aan het juiste adres. We stansen alle denkbare materialen. Piant zorgt voor een onuitwisbare indruk.

Ervaring

Piant is al ruim 50 jaar gespecialiseerd in het stansen van allerlei materialen. Denk aan kunststof, papier, rubber of hout. Ons innovatieve karakter maakt dat we constant investeren in kwaliteit en nieuwe technieken. Hierdoor kunnen we u helpen aan elke hoogwaardige vorm.

Elk denkbaar ontwerp

Tot op de tiende millimeter nauwkeurig stansen we elk denkbaar ontwerp. Van extreem groot tot minutieus klein. Voor ons is geen ontwerp onmogelijk. Niet voor niets werken we voor alle branches waar stanswerk nodig is.

Stansmes

Om uw ontwerp te kunnen snijden, gebruiken we een stansmes. Piant beschikt over diverse gangbare stansmessen. Wilt u een andere vorm, dan maken we een stansmes op maat voor u. Vooral bij grote oplages of terugkerende orders is dit een rendabele oplossing.

Beste resultaat, beste prijs

Dankzij ons geavanceerde machinepark hoeft u niet meteen te investeren in een stansmes om uw product te kunnen verkrijgen. Piant werkt anders. Aan de hand van uw ontwerp en wensen kijken we eerst welke techniek het beste resultaat oplevert. Dit doen we met ons digitale ontwerpprogramma. Zo bereiken we voor u niet alleen het beste resultaat, maar ook de beste prijs.

Wilt u ook profiteren van onze klantgerichte werkwijze en het beste stanswerk tegen de voordeligste prijs? Neem dan contact met ons op.

Wil je meer weten over stansen?

×Close search
Zoeken