skip to Main Content
0416 - 273364
info@piant.nl

Nieuws

Piant Waalwijk heeft grote plannen: ‘Wij halen de markt van lederwaren terug’

Piant in Waalwijk heeft een missie. Het bedrijf gespecialiseerd in stansen, laseren, snijden en stikken wil de markt van lederwaren terug. Het bedrijf bouwde een nieuw pand en ontwikkelde een nieuwe machine. ,,Wij kunnen één keer zo groot worden.”

Voor het volledige artikel in het Brabants Dagblad klik hier.

Mariëlle over de productievloer bij… PIANT in Waalwijk

In Brabant gebeurt het! We kunnen het niet vaak genoeg herhalen. Van productie, industrie, hightech, logistiek tot bouw en techniek; je vindt het allemaal in Brabant. En Mariëlle kan het weten aangezien ze wekelijks over de vloer komt bij échte Brabantse maakbedrijven. Van traditionele maakbedrijven tot de meest hypermoderne productieomgevingen. Afgelopen week was ze bij ons op bezoek.

Voor het volledige artikel klik hier

Wethouder Ronald Bakker bezoekt Waalwijks familiebedrijf Piant

De Nederlandse economie wordt hard geraakt door de coronacrisis. De ene bedrijfstak heeft het zwaarder te verduren dan de andere. Piant BV Waalwijk levert vooral aan de industriële sector; een branche waar de eerste klappen vielen. ‘Door snel te anticiperen op wat wél mogelijk was, konden we toch door blijven draaien.’

Wethouder Ronald Bakker (Economie) bracht een bezoek aan het Waalwijkse familiebedrijf dat stans- en laserwerk verzorgt voor zowel de industriële-, kunststof-, grafische- en leersector. Robert Brekelmans vertelt dat nadat de leer- en schoenindustrie zich uit de Langstraat terugtrok, er noodgedwongen een verschuiving heeft plaatsgevonden naar andere sectoren met name de grafische- en kunststofsector. ‘We stansen, laseren en snijden vandaag de dag voor verschillende bedrijven in allerlei vormen en gewenste materialen.’

Voor het volledige artikel klik hier.

Piant in actie tegen corona

Ook Piant wil in de strijd tegen het coronavirus haar bijdrage leveren. In samenwerking met Vink Techniek en het Nijmeegse RadboudUMC hebben we een gezichtsbeschermer ontwikkeld in de strijd tegen het coronavirus.

Waar het zorgpersoneel hard voor ons werkt, werken wij nu hard voor de zorg. Dit zodat we de gezichtsbeschermers zo snel mogelijk kunnen leveren aan onze (zorg)helden, die ze op dit moment zo ontzettend hard nodig hebben.

Voor het volledige artikel klik hier.

Volg ons en bekijk hier het actuele nieuws!

×Close search
Zoeken