skip to Main Content
0416 - 273364
info@piant.nl

Leer stansen

Leer stansen

Leer stansen? Of leer snijden? Dat kan bij Piant B.V. in Waalwijk. Voor het stansen of snijden van leer hebben we diverse professionele machines beschikbaar. Leer is prima te stansen, te snijden en te graveren met een lasermachine.

Wijze van bewerken

Van leer worden veel producten gemaakt, zoals: portemonnees, mappen, tassen, armbanden, riemen, schoenen en kleding. Dat is mogelijk doordat leer een veelzijdig materiaal is. Elk product vraagt wel om zijn eigen bewerking. Piant beschikt over een gedigitaliseerd machinepark en garandeert hierdoor niet alleen de beste en meest voordelige leerbewerking.

Logo in leer

Wilt u een logo in leer laten stansen of laseren? Dat kan bij Piant B.V.. We stellen hiervoor het laservermogen van onze machines heel precies kunnen in. Zo kunnen we professioneel tekenen in leer zonder het oppervlak te beschadigen of te verzwakken. Dit is een perfecte manier om op professionele wijze logo’s, teksten of tekeningen in leer te verwerken. De mogelijkheden zijn zo divers dat we u graag meer vertellen in een persoonlijk gesprek.

Deskundig advies

Piant B.V. snijdt of lasert leer tot de mooiste creaties. We kunnen bij lasersnijden motieven en ontwerpen in het leeroppervlak branden. De laser sublimeert het lederen oppervlak. Dat houdt in dat de structuur van het leer verandert. Elke leersoort reageert ook anders op een bewerking. Graag adviseren we u op welke manier het leer het beste verwerkt kan worden. Wij voorkomen zo zwarte snijlijnen en een verbrande lucht in het leer.

Kwaliteit

Piant heeft jarenlange ervaring op het gebied van lasersnijden van leer. U kunt dan ook vertrouwen op onze deskundigheid. Wij maken gebruik van de allernieuwste technieken en garanderen zo dat u altijd de beste kwaliteit in de handen heeft.

Overige diensten

Naast het stansen van leer kunt u ook bij Piant terecht voor het lasersnijden van plastic, het lasersnijden van hout of het lasersnijden van papier. Maar we doen meer. Zo zijn we gespecialiseerd in de grafische afwerking van drukwerk. We kunnen verder nog: laserstansen, perforeren, schuim snijden, slitten en stansen. Andere diensten die we aanbieden, zijn: foam snijden, papier stansen, stanzen, leer stansen of leer snijden, plexiglas snijden of schuimrubber snijden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over leer stansen? Wij informeren u dan graag verder. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor een offerte, advies of gewoon meer informatie. Wilt u liever alles online regelen? Dat kan ook door ons online offerteformulier in te vullen.

Wil je meer weten over leer stansen??

×Close search
Zoeken