skip to Main Content
0416 - 273364
info@piant.nl

Papier stansen

Papier stansen

Papier stansen? Dat kan bij Piant B.V. in Waalwijk. U kunt hier ook terecht voor het stansen van kunststof materialen. Wij kunnen alle soorten materialen door middel van stansen in eenvoudige vormen of hoeken vervaardigen en zo inzetten in de grafische industrie.

Grafische kwaliteit

Van oorsprong is familiebedrijf Piant gespecialiseerd in het stansen van kunststof. Vandaag de dag doen we veel meer dan dat. Inmiddels hebben we ook al jarenlang moderne grafische machines staan waarmee we de beste kwaliteit grafische kartonnage leveren. We hebben bijzonder veel kennis van zaken in huis en denken graag met onze opdrachtgevers mee. Zo vinden we altijd de beste oplossing tegen een betaalbare prijs.

Overige diensten

Wij kunnen naast het stansen nog veel meer. Denk aan: slitten, formulieren perforeren, folders rillen en mappen stansen. Piant levert alles op het gebied van stans- en snijwerk voor de industriële sector. Wij leveren voornamelijk aan de grafische industrie, maar ook de auto-, meubel-, rubber-, medische en kunststofindustrie bedienen wij regelmatig. Wij staan onze opdrachtgevers nadrukkelijk bij met deskundig en betrouwbaar advies. Zo helpen we hen groeien.

Stansmachines

Wij hebben een indrukwekkend machinepark. Zo bezitten we stansmachines als: een bobst, een wupa, degels, excenterpersen, snijmachines en een cilinderpers, die gebruikt worden bij het stansen. We hebben verder een CNC stansmachine die werkt met een computersysteem. Hiermee kunnen we materialen snel en efficiënt verwerken en het verbruik minimaliseren. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u bij ons goedkoop en snel uw ontwerp kunt laten stansen.

Dummy’s

Naast het stansen van papier, kunststof of andere materialen ontwerpen wij ook graag dummy’s voor u voor het vervaardigen van stansmessen, stansvormen en films. Hiermee kunnen we voor u luxe verpakkingen, folders en mappen maken aan de hand van uw wensen. Wanneer u ons uw eigen ontwerp of idee aanlevert, maken wij een dummy voor u. Na goedkeuring van deze dummy maken wij snel en vakkundig voor u de gewenste stansvorm.

Meer weten?

Voor professioneel stanswerk kunt u contact met ons opnemen. U kunt online ons offerteformulier invullen, waarna wij u zo snel mogelijk een offerte op maat toe zullen zenden.

Wil je meer weten over papier stansen?

×Close search
Zoeken