skip to Main Content
0416 - 273364
info@piant.nl

Schuim snijden

[Schuim snijden]

{Schuim snijden ✓ Ook voor frezen of stansen ✓ Schuimrubber op maat ✓ Gespecialiseerd bedrijf met jarenlange ervaring ✓ Bekijk online de mogelijkheden.}

U zoekt een professioneel bedrijf dat schuim of schuimrubber kan snijden? Dan helpt Piant B.V. in Waalwijk u graag. Wij zijn gespecialiseerd in schuim of schuimrubber snijden. Ook kunt u bij ons terecht voor het frezen van schuim of het stansen van uiteenlopende materialen.

Laat schuim of schuimrubber op maat snijden

U heeft schuim of schuimrubber op maat nodig? Welke lengte of breedte u ook zoekt, veel afmetingen zijn bij ons mogelijk. Piant kan elke maat voor u snijden of frezen. We snijden het schuim of schuimrubber precies zoals u het wilt hebben voor koffers, pakkingen, flightcases, interieurs en meer. Piant bestaat al sinds 1963 en beschikt over een geavanceerd machinepark. Hierdoor kunnen snel en professioneel het gewenste resultaat garanderen. Onze opdrachtgevers profiteren verder van onze goede service, uitstekende kwaliteit en nauwkeurigheid. We snijden alle soorten en maten schuim met exacte precisie.

Snelle en exacte service voor grote of kleine opdrachten

Het streven naar de beste service houdt onder andere in dat we iedere klus zo snel als mogelijk afhandelen. Onze geavanceerde machines stellen ons in staat om grote opdrachten te voldoen in weinig tijd. Dat Piant het grote werk aankan, wil overigens niet zeggen dat er geen plaats is voor kleine opdrachten. Klanten die slechts een beperkte hoeveelheid willen, kunnen evengoed terecht bij Piant.

Wat we nog meer doen

Voor snijden van schuim of schuimrubber is Piant graag uw partner. Maar ook voor het lasersnijden van plastic, het lasersnijden van hout of het lasersnijden van papier kunt u bij ons terecht. We zijn verder specialist in laser stansen.

Advies of meer informatie?

We geven u graag advies welke methode het beste resultaat geeft voor uw product. Wist u dat we ook gespecialiseerd zijn in de grafische afwerking van drukwerk? We kunnen verder nog: laserstansen, perforeren, slitten en stansen. Andere diensten die we aanbieden, zijn: foam snijden, papier stansen, stanzen, leer stansen of leer snijden of acrylaat snijden. Piant informeert u graag verder via de website, u mag ook contact opnemen via 0416-27 33 64. Bent u geïnteresseerd in de aangename prijzen van Piant? Dan kan u ook direct online een offerte aanvragen.

Wil je meer weten over schuim snijden?

×Close search
Zoeken