skip to Main Content
0416 - 273364
info@piant.nl

Lasergraveren

Laser graveren is een methode om allerlei materialen te graveren. Deze methode biedt een grotere precisie dan traditionele graveermethoden. Piant B.V. gebruikt al jarenlang lasers met precisie tot op de tiende millimeter. Vaak worden deze lasers ingeschakeld voor laser stansen en snijden. Het graveren met lasers behoort echter ook tot de mogelijkheden. Het graveerwerk kan precies de juiste vorm en diepte krijgen, door onze lasers op de juiste manier in te stellen. Een net resultaat is gegarandeerd, dankzij onze hoogwaardige machines en ervaren medewerkers.

Laser graveren met precisie tot op de tiende millimeter, dankzij een nauwkeurig machine

U vraagt zich misschien of het materiaal dat u wilt laten graveren geschikt is voor het graveren met lasers. Het goede nieuws is dat met de juiste machines bijna elk materiaal geschikt is voor laser graveren. Hout, karton, acrylaat, papier en leer kunnen allemaal met de laser gegraveerd worden bij Piant. Desgewenst kunnen wij u adviseren over hoe de gravure het mooist en duidelijkst wordt. Voor een siergravure zijn er soms weer andere eisen dan voor gravures met een technisch doel. Wij helpen u om de juiste keus te maken.

Wat zijn de voordelen van laser graveren?

Laser graveren kent diverse voordelen boven graveren zoals het vroeger ging. Dankzij onze werkwijze kan via de laser snel gegraveerd worden. Dit is vooral handig bij hogere oplages. U kunt bij Piant echter ook terecht voor een klein aantal gravures. Dit was bij graveren zoals het vroeger ging moeilijker, want dat vergde veel meer voorbereidingstijd. Graveren met de laser vergt veel minder voorbereiding en is daardoor ook voor kleine oplages interessant. Door de digitale aansturing van de lasermachines is de hoogste precisie mogelijk. Er is geen sprake van onnauwkeurigheid door de menselijke hand. De kwaliteit en scherpte van het graveerwerk liggen zeer hoog. Daarnaast is laser graveren met een machine contactloos. Er komen zo min mogelijk vingerafdrukken op uw materialen en de kans op beschadigingen is vrijwel nihil.

Kies voor onze methode

Laser graveren door Piant gebeurt snel, secuur en met de grootste mogelijke vakkundigheid. Aan kleine opdrachten geven wij evenveel aandacht als aan grotere orders. Al in de adviesfase denken wij met u mee over het beste resultaat tegen een gunstige prijs. Wij werken klantgericht en gaan voor het beste resultaat. Piant werkt met ervaren vakkrachten, die volgens de Lean Manufacturing methode werken. Deze methode haalt verspilling zoveel mogelijk weg uit het productieproces. Efficiënt werken resulteert ook in lagere kosten en dit drukt weer de prijs. Ons hoogwaardige machinepark, bediend door vakbekwame medewerkers, stelt ons in staat om een hoge kwaliteit te leveren. Dit geldt voor al onze dienstverlening en machines, waaronder het laser graveren.

Laat u informeren door onze specialisten

Wilt u meer weten over Laser graveren met een machine? Wij informeren u dan graag verder. Neem vrijblijvend contact door te bellen naar 0416-27 33 64. Liever alles online regelen? Vul dan het onlineformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wil je meer weten over lasergraveren?

×Close search
Zoeken