skip to Main Content
0416 - 273364
info@piant.nl

Laserstansen

Laserstansen

Laserstansen kan bij Piant B.V. in Waalwijk. Laserstansen is een ideale oplossing voor als u een unieke creatie wilt laten stansen, maar als een standaard stansmes niet voldoet. Piant zorgt ervoor dat uw ontwerp geheel naar wens uitgevoerd wordt. Denk aan bijzondere contouren of een kleine oplage. Voor ons is niets onmogelijk. Wij zeggen ‘ja’ waar anderen ‘nee’ verkopen.

Goedkoop stansen

Piant beschikt over diverse lasermachines en stansmachines. Voor het laserstansen kunnen we veel meer mogelijkheden aanbieden dan bij traditioneel stansen. Dit komt door de scherpe lichtstraal die flexibel inzetbaar is. We kunnen heel nauwkeurig elke vorm laserstansen die u wilt. Doordat een stansmes bij deze methode niet meer nodig is, is deze techniek -zeker bij kleine oplages- een stuk goedkoper dan gewoon stansen.

Alles is mogelijk

Laserstansen maakt alle creaties mogelijk. Het maakt niet uit welk materiaal u wilt laten stansen, wat de dikte is of het design. We maken het mogelijk en denken graag met u mee. Zo weet u zeker dat u met uw ontwerp een onuitwisbare indruk maakt. Of u nu 1 stuks wilt of een massaproductie wilt laten vervaardigen, we zijn graag uw partner in laserstansen.

Specialist in stansen

Al sinds de oprichting in 1963 is Piant gespecialiseerd in stansen. Naast de traditionele manier van stansen, verdiepen we onszelf constant in de nieuwste technieken. Alles om ervoor te zorgen dat we de beste kwaliteit kunnen blijven garanderen. Wij maken van uw ontwerp een waar kunstwerk.

Overige diensten

Voor het laserstansen zijn we graag uw partner. Maar Piant doet meer. Zo kunt u bij ons ook terecht voor: het laserstansen van leer, lasersnijden van plastic, lasersnijden van hout en lasersnijden van papier. Verder zijn we gespecialiseerd in de grafische afwerking van drukwerk. We kunnen ook nog: perforeren, schuim snijden, slitten en stansen. Andere diensten die we aanbieden, zijn: foam snijden, papier stansen, stanzen, leer snijden, plexiglas snijden of schuimrubber snijden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over laserstansen? Wij informeren u dan graag verder. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor een offerte, advies of gewoon meer informatie. Wilt u liever alles online regelen? Dat kan ook door ons online offerteformulier in te vullen.

Wil je meer weten over laserstansen?

×Close search
Zoeken