skip to Main Content
0416 - 273364
info@piant.nl

Stansvorm

Bent u op zoek naar stansvormen? Of een betrouwbaar adres om uw ontwerp te laten stansen? Dan kan Piant B.V. u wellicht helpen. We zijn gevestigd in Waalwijk en zijn gespecialiseerd in stansen, snijden en laseren. U kunt bij ons terecht voor onder andere het laten vervaardigen van een unieke stansvorm of standaard stansvormen. Uiteraard ook voor het stanzen, slitten, rotatie stansen, rillen, frezen en nog veel meer.

Wij maken een dummy voor uw stansvormen

Wanneer u ons uw eigen ontwerp of idee aanlevert, maken wij een dummy voor u. Na goedkeuring van deze dummy maken wij snel en vakkundig voor u de gewenste stansvormen. Ook voor het vervaardigen van films en stansmessen hanteren wij deze procedure. Dit gebeurt door één van onze deskundige medewerkers. Voor elk ontwerp en gewenste uitvoering zorgen wij voor een oplossing op maat. Voor ons is niets te gek. We maken waar wat we zeggen.

Leder, papier of kunststof

De door ons vervaardigde stansvormen, stansmessen en film zijn speciaal voor de kartonnage, industriële en grafische markt. De stansvormen en/of het stansmes kan gebruikt worden voor het vervaardigen van leder, papier en kunststoffen zoals: luxe verpakkingen, etiketten, frontplaten, sleuven en eurolocks.

Maatwerk voor diverse branches

Piant is van alle markten thuis. Dat bewijzen we keer op keer door niet alleen voor de grafische wereld perfecte kwaliteit te leveren, maar ook in andere sectoren. Een greep uit ons werkgebied: de auto-industrie, meubelmakerij, medische sector, rubberverwerkers, kunststofverwerkende bedrijven, verpakkingsindustrie, drukkerij en reclamewereld. Wij vervaardigen ook smeedstaalmessen, pertinax tegenrilmatrijs en snijstempels geheel afgestemd op uw wensen. Wij leveren alleen hoogwaardige kwaliteitsproducten vervaardigd met geavanceerde industriële machines, die zorgen voor een goed afgewerkt resultaat.

Wij vertellen u graag meer over onze ervaring

Piant is in 1963 opgericht. Het bedrijf telt intussen70 medewerkers op kantoor, in de productiehal en het magazijn. De totale oppervlakte van het bedrijf beslaat ruim 6.200 m2. Piant heeft met 30 machines een indrukwekkend machinepark staan. Het enthousiaste team staat elke dag klaar voor haar opdrachtgevers en garandeert de beste kwaliteit en een uitstekende service. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het vervaardigen en/of ontwerpen van stansvormen via ons offerteformulier. Voor vragen of nadere informatie kunt u contact met ons opnemen via 0416-27 33 64.

Wil je meer weten over stansvormen?

×Close search
Zoeken