skip to Main Content
0416 - 273364
info@piant.nl

Stanzen

Stanzen

U kunt bij Piant B.V. terecht voor het stanzen van diverse materialen. Wij zijn in het bijzonder gespecialiseerd in het stanzen van kunststof materialen, maar ook voor andere materialen kunt u bij ons terecht. Alle soorten materialen kunnen doormiddel van stanzen in gemakkelijk vormen en/of hoeken vervaardigd worden om in te zetten bij de grafische industrie.

Stansmachines

Piant B.V. heeft een indrukwekkend machinepark staan. Denk aan stansmachines als: een bobst, een wupa, degels, excenterpersen, snijmachines en een cilinderpers, die gebruikt worden bij het stanzen. Ook hebben wij een CNC stansmachine die werkt met een computersysteem die de materialen snel en efficiënt verwerkt en waardoor het verbruik geminimaliseerd wordt. Hierdoor verzekeren we u dat u op dit adres goedkoop uw ontwerp kunt laten stansen.

Dummy’s

Naast het stanzen van diverse materialen ontwerpen wij ook graag dummy’s voor u voor het vervaardigen van stansmessen, stansvormen en films. Hiermee kunnen we voor u luxe verpakkingen, folders en mappen maken aan de hand van uw wensen. Wanneer u ons uw eigen ontwerp of idee aanlevert, maken wij een dummy voor u. Na goedkeuring van deze dummy maken wij snel en vakkundig voor u de gewenste stansvorm.

Oplossing op maat

Ook voor het vervaardigen van films en stansmessen hanteren wij deze procedure. Dit gebeurt door één van onze deskundige medewerkers. Voor elk ontwerp en gewenste uitvoering zorgen wij voor een oplossing op maat. Voor ons is niets te gek. We maken waar wat we zeggen.

Snelle levering

Alle door ons vervaardigde producten worden snel en met zorg bij u afgeleverd door onze professionele medewerkers op het door u opgegeven afleveradres.

Overige diensten

Wij kunnen naast het  stanzen nog veel meer. Denk aan: slitten, formulieren perforeren, folders rillen en mappen stansen. Piant levert alles op het gebied van stans- en snijwerk voor de industriële sector. Wij leveren voornamelijk aan de grafische industrie, maar ook de auto-, meubel-, rubber-, medische en kunststofindustrie bedienen wij regelmatig. Wij staan onze opdrachtgevers nadrukkelijk bij met deskundig en betrouwbaar advies. Zo helpen we hen groeien.

Meer weten?

Voor professioneel stanswerk kunt u contact met ons opnemen. U kunt online ons offerteformulier invullen, waarna wij u zo snel mogelijk een offerte op maat toe zullen zenden.

Wil je meer weten over stanzen?

×Close search
Zoeken