skip to Main Content
0416 - 273364
info@piant.nl

Stansmes

Stansmes

Op zoek naar een stansmes? Piant B.V. in Waalwijk kan een speciaal stansmes op maat voor u vervaardigen. Daarnaast beschikken we over vele standaard stansmessen. Deze professionele stansmessen gebruiken we voor dozen, displays, interieurs, reclame- en verpakkingsartikelen. Dit zijn veelal standaard stansvormen waarvoor we u graag van dienst zijn. Maar ook voor maatwerk draaien we onze hand niet om.

Ervaring

Piant heeft meer dan 50 jaar ervaring. Wij zijn een van de marktleiders op het gebied van kunststof- en stansmaterie. We bieden alles op het gebied van stans- en snijwerk voor de industriële sector. Denk aan: papier stansen, stanzen, laserstansen van leer, lasersnijden van plastic, lasersnijden van hout en lasersnijden van papier.

Wat we nog meer doen

Verder zijn we gespecialiseerd in de grafische afwerking van drukwerk. We kunnen ook nog: perforeren, schuim snijden en slitten. Andere diensten die we aanbieden, zijn: foam snijden, leer snijden, plexiglas snijden of schuimrubber snijden.

Werkwijze

U zult uiteraard benieuwd zijn naar onze werkwijze. Graag vertellen we u hier meer over. Wij kunnen uw ontwerp of een door ons ontworpen dummy uitwerken tot een stansmes. Het gaat hierbij om precisiegereedschap waarmee vele producten en onderdelen vervaardigd kunnen worden.

Meest voordelige oplossing

Een stansmes laten ontwerpen, vraagt om een investering. Om ervoor te zorgen dat u niet te veel betaalt voor een stansmes, zullen wij u altijd adviseren wat de beste oplossing is voor uw specifieke ontwerp. Dankzij ons gedigitaliseerde machinepark kunnen we zelfs garanderen dat u bij ons altijd de beste kwaliteit tegen de meest voordelige prijs krijgt.

Stansvorm

Wij vervaardigen uw stansmes tot een mes zo hard als staal en zo scherp als een scheermes. Wij kunnen ook films en stansvormen voor u vervaardigen. Smeedstaal messen en snijstempels voor het bewerken van zeer vaste materialen behoort ook tot de mogelijkheden. Voor de advisering over de juiste tooling bij bepaalde materialen staan onze medewerkers graag voor u klaar.

Wilt u meer weten?

Interesse om door Piant B.V. uw stansmes te laten vervaardigen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wilt u een offerte ontvangen, dan kunt u deze direct online aanvragen, dan ontvangt u zo snel mogelijk een offerte op maat van ons.

Wil je meer weten over stansmessen?

×Close search
Zoeken