skip to Main Content
0416 - 273364
info@piant.nl

Grafisch/Kartonnage

Specialist in grafische kartonnage

U zoekt een specialist voor de grafische afwerking en kartonnage van uw ontwerp? Een partner die begrijpt dat grafische afwerking meer is dan vouwen en binden. En eentje die niet terugdeinst voor alle denkbare tussenbewerkingen. Dan heeft u deze gevonden. Welkom bij Piant.

Grafische kwaliteit

Van oorsprong is familiebedrijf Piant gespecialiseerd in het stansen van kunststof. Vandaag de dag doen we veel meer dan dat. Inmiddels hebben we ook al jarenlang moderne grafische machines staan waarmee we de beste kwaliteit grafische kartonnage leveren. We hebben bijzonder veel kennis van zaken in huis en denken graag met onze opdrachtgevers mee. Zo vinden we altijd de beste oplossing tegen een betaalbare prijs.

Ontelbare mogelijkheden

De mogelijkheden van onze grafische kartonnage zijn ontelbaar. Of u nu een venster of boekje wilt stansen, omslagen of folders wilt rillen, formulieren of consumptiebonnen wilt perforeren, stickervellen wilt slitten of zaken in reliëf wilt laten drukken. We kunnen het allemaal.

Display en reclame

Het verwerken van massief karton naar bijvoorbeeld een display klinkt makkelijker dan het is. Bij Piant hebben we daar speciale machines voor die een stuk karton in een handomdraai veranderen in een sprekend display, doos, reclame- of verpakkingsartikel. We draaien ons hand niet om voor bijzondere wensen en zorgen altijd voor een passende oplossing.

Ervaring

Door onze jarenlange ervaring en grote deskundigheid garanderen we voor elk segment een uiterst nauwkeurige stansvorm. We zijn sterk vertegenwoordigd in de segmenten: vouwkarton, golfkarton en massief karton. Die trouwe klantenschare hebben we niet voor niets: We staan schouder aan schouder met onze opdrachtgevers en helpen hen groeien.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u alles wat u wilt weten over stansen. Of vraag direct een offerte aan.

Wil je meer weten over grafische kartonnage?

×Close search
Zoeken