skip to Main Content
0416 - 273364
info@piant.nl

Slitten

Slitten

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het slitten van zelfklevend materiaal, hebt u deze gevonden. Piant B.V. in Waalwijk kan stickers, rubber en andere materialen slitten in elke gewenste vorm.

Stickers

Slitten is het met een digitale plotter doorsnijden van de toplaag tot halverwege de rugdrager. Het schutvel blijft intact. Zo kan zelfklevende materie worden verwerkt tot elk door u gewenst resultaat. Dit is handig als u stickers in een specifieke vorm wilt laten maken of bij kleine stickertjes.

Afmetingen

Het slitten van grote afmetingen en grote oplages is voor ons uitgebreide machinepark geen enkel probleem. Wij werken met geavanceerde apparaten die zorgen voor een goed eindresultaat. Of u nu één of massaproductie wilt laten bewerken, wij deinzen nergens voor terug. Dankzij onze gedigitaliseerde machines zorgen we bovendien voor de voordeligste oplossing. Daar profiteert u van.

Overige diensten

Wij kunnen naast het slitten ook formulieren perforeren, folders rillen en mappen stansen. Piant levert alles op het gebied van stans- en snijwerk voor de industriële sector. Wij leveren voornamelijk aan de grafische industrie, maar ook de auto-, meubel-, rubber-, medische en kunststofindustrie bedienen wij regelmatig. Wij staan onze opdrachtgevers nadrukkelijk bij met deskundig en betrouwbaar advies. Zo helpen we hen groeien.

Messen en stempels

Naast de expertise van het slitten zijn wij tevens expert in het vervaardigen van smeedstalen messen en snijstempels, die voor zeer maatvaste producten zorgen. Daarnaast vervaardigen we ook stansmessen/stansvormen, waarmee complexe gaten, sleuven en rillen gestanst/gerild kunnen worden. Wanneer het product af is, zorgen wij voor zorgvuldige en nette verpakking en goede en snelle bezorging.

Snel en exact

Piant B.V. in Waalwijk bestaat al sinds 1963 en beschikt over een geavanceerd en modern machinepark voor stansen, snijden of laseren. Hierdoor kunnen snel en professioneel het gewenste resultaat garanderen. Jaarlijks verwerken wij 85 miljoen producten. We werken met een Lean-werkwijze en een Kanban-voorraadsysteembeheer. Hierdoor profiteren onze opdrachtgevers van een uitstekende kwaliteit en service.

Meer informatie?

Wilt u gebruik maken van onze diensten of heeft u vragen over slitten, stansen, snijden of laseren? Neem dan gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wil je meer weten over slitten?

×Close search
Zoeken