skip to Main Content
0416 - 273364
info@piant.nl

Perforeren

Perforeren

Wilt u documenten, formulieren of drukwerk laten perforeren, dan bent u bij Piant B.V. in Waalwijk aan het goede adres. Wij kunnen al uw papierwerk perforeren!

Soorten perforaties

Er zijn veel verschillende soorten perforaties die wij kunnen aanbieden. U kunt bij ons terecht voor onder meer: drukperforatie (streepjes), gaatjesperforatie (zegels), cadeaubonnen, stuitend perforeren, agenda’s, micro-perforatie en schuurperforatie. Nu zeggen al deze grafische termen u waarschijnlijk niet direct iets. Daarom helpen we u graag op weg om een juiste keuze te maken uit de vele perforatiemogelijkheden.

Grote of kleine oplagen

Of het nu gaat om het perforeren van grote of kleine formulieren; wij bieden u het beste resultaat. Dat is mogelijk dankzij de diversiteit van ons machinepark. Doordat wij gebruik maken van geavanceerde apparatuur kunnen wij ook grote oplagen snel en zorgvuldig voor u perforeren.

Overige diensten

Piant B.V. in Waalwijk doet meer dan alleen perforeren. U kunt bij ons ook terecht voor het rillen van alle soorten kaarten en het stansen op onder andere mappen en stickers. Naast de diensten voor de grafische industrie leveren wij ook aan de meubel-, auto-, voedings-, medische, rubber- en kunststofindustrie.

Specialist in stansen

Al sinds de oprichting in 1963 is Piant B.V. gespecialiseerd in stansen. Naast de traditionele manier van stansen, verdiepen we onszelf constant in de nieuwste technieken. Alles om ervoor te zorgen dat we de beste kwaliteit kunnen blijven garanderen. Kunt u nergens terecht voor uw specifieke wens? Dan lost Piant het op! Wij zeggen ‘ja’ waar anderen ‘nee’ verkopen.

Stansmessen

Wij kunnen niet alleen grote aantallen producten snel en scherp perforeren, wij zijn ook specialist in het vervaardigen van stansmessen en stansvormen. Na aanlevering van uw ontwerp of een door ons gemaakte dummy worden de juiste stansmessen en stansvormen vervaardigd. Hierdoor kunnen eurolocks, sleuven, rillijnen en gaten in een moeite gestanst of gerild worden. Zelfs voor onmogelijk of veel te knippen rillijnen hebben wij de pertinax tegenrilmatrijs als oplossing.

Meer informatie?

Voor perforeren, stansen, stansvormen en nog veel meer kunt u contact met ons opnemen. Een geheel vrijblijvende offerte kunt u direct online bij ons aanvragen, waarna u deze zo spoedig mogelijk van ons ontvangt.

Wil je meer weten over perforeren?

×Close search
Zoeken