skip to Main Content
0416 - 273364
info@piant.nl

Lasersnijder

U zoekt een lasersnijder? Voor een spraakmakende creatie? Of een design met complexe contouren? Dan helpen we u graag. Piant B.V. in Waalwijk is al jarenlang een betrouwbare lasersnijder voor kunststof, papier of hout? We kunnen naast lasersnijden ook laserstansen. Uiteraard geven we advies over welke methode het beste resultaat geeft voor uw gewenste product.

Snijden met een lasersnijder zorgt voor perfect resultaat

De lasersnijder maakt het mogelijk om heel precies elke gewenste vorm te snijden. Piant heeft een geavanceerd machinepark waardoor we het meest minutieuze werk tot op de tiende millimeter nauwkeurig kunnen uitvoeren. Maar ook extreem grote vormen zijn voor ons geen probleem. Lasersnijden kan in heel veel materiaalsoorten. Denk aan: kunststof zoals hout, polystyreen, HDPE en PM

Hoge kwaliteit, altijd betaalbaar en op maat

Dankzij onze verschillende lasersnijders kunnen we uw ontwerp volledig op maat maken. De vorm, het materiaal, de dikte van het materiaal en zelfs de oplage. De mogelijkheden van de lasersnijder zijn eindeloos. U kunt elke gewenste vorm laten uitsnijden. Door onze geavanceerde lasermachines kunnen we zelfs kleine oplages betaalbaar aanbieden. We werken snel, accuraat en professioneel. Piant heeft jarenlange ervaring op het gebied van lasersnijden. Hierdoor kunt u vertrouwen op de beste kwaliteit. Wij maken bovendien gebruik van de nieuwste technieken en kunnen hierdoor de meest voordelige oplossing aanbieden. Piant staat garant voor een perfecte service.

Specialist in stansen en andere technieken

Voor het lasersnijden van plastic, het lasersnijden van hout of het lasersnijden van papier kunt u allemaal bij Piant terecht. Maar we doen meer. Zo zijn we gespecialiseerd in de grafische afwerking van drukwerk. We kunnen verder nog: laserstansen, perforeren, schuim snijden, slitten en stansen. Andere diensten die we aanbieden, zijn: foam snijden, papier stansen, stanzen, leer stansen of leer snijden, plexiglas snijden of schuimrubber snijden. Al sinds de oprichting in 1963 is Piant gespecialiseerd in stansen met een lasersnijder. Naast de traditionele manier van stansen, verdiepen we onszelf constant in de nieuwste technieken. Alles om ervoor te zorgen dat we de beste kwaliteit kunnen blijven garanderen. Kunt u nergens terecht voor uw specifieke wens? Dan lost Piant het op! Wij zeggen ‘ja’ waar anderen ‘nee’ verkopen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over lasersnijden? Wij informeren u dan graag verder. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via 0416-27 33 64 voor een offerte, advies of gewoon meer informatie. Wilt u liever alles online regelen? Dat kan ook door ons online offerteformulier in te vullen.

Wil je meer weten over lasersnijder?

×Close search
Zoeken