skip to Main Content
0416 - 273364
info@piant.nl

Acrylaat laseren

Acrylaat laseren

Acrylaat is een modern plastic dat zich goed laat laseren. Deze polymeer heeft vele bekende handelsnamen, zoals Perspex en Plexiglas. Met behulp van onze precieze apparatuur kunnen wij dit materiaal nauwkeurig snijden en graveren. Lasersnijden staat ons bovendien toe om complexe vormen uit te snijden op een wijd uiteenlopende schaal. Elk gewenst design is mogelijk en wordt voor u tot op de tiende millimeter nauwkeurig opgeleverd. Dat is de kwaliteit die u van Piant mag verwachten.

Materiaal bewerken met een laser biedt u een enorme keuzevrijheid. Wilt u acrylaat laseren? U kan voor uw design bepalen hoe dik het materiaal moet zijn, welke details in de vorm aanwezig zijn en meer. Uiteraard kan u ook zelf de oplage bepalen. Doordat lasersnijden een zeer efficiënte werkmethode is kan u zelfs bij kleine oplages voor deze methode kiezen. Alles wordt digitaal aangestuurd, zodat ieder element in de oplage identiek is.

Acrylaat en meer professioneel laseren

Piant heeft vele jaren ervaring in het stansen en lasersnijden van vele verschillende materialen. Wij beschikken over de vakkennis en gereedschappen om telkens weer de juiste aanpak toe te passen. U geniet in korte tijd van uw product zonder dat u hier de hoofdprijs voor betaalt. Acrylaat heeft veel eigenschappen die laseren makkelijk maken. De relatief lage hittebestendigheid in vergelijking met glas of metaal maakt het een ideaal materiaal voor lasersnijwerk.

Naast acrylaat kunnen wij ook diverse andere materialen voor u laseren. Papier en hout laten zich met deze methode goed bewerken.

Andere kunststoffen zijn ook goed bewerkbaar met de lasersnijder. Wilt u weten of de kunststof die u in gedachten heeft door ons te bewerken is? Neem gerust contact op met Piant en wij kijken samen met u naar de beschikbare mogelijkheden. Onze experts hebben een ruime ervaring met het bewerken van diverse materialen en voorzien u van deskundig advies.

Piant, specialist in laseren, snijden en stansen

Naast effectief werken en een grote diversiteit aan mogelijke materialen bieden wij een uitvoerige service aan. U kan tot in detail bepalen hoe uw product eruit moet zien. Wij werken aan de hand van uw bouwtekening om het onderdeel of product voor u te realiseren. U kan zelf invullen welk materiaal hiervoor precies moet worden gebruikt en in welke van de beschikbare kleuren. Het resultaat wordt tot op de tiende millimeter nauwkeurig gesneden, gelaserd of gestanst. U profiteert meteen van onze geweldige prijs-kwaliteitverhouding.

Ontdek wat wij allemaal voor u kunnen doen op het gebied van acrylaat laseren en meer. Wij kijken graag samen met u naar de beste manier om uw idee te realiseren. Heeft u nog vragen over onze diensten of werkwijze? Neem gerust contact op met Piant of vraag online een offerte aan.

Wil je meer weten over acrylaat laseren?

×Close search
Zoeken